Home

Bent u op zoek naar een goede Telecom Adviseur of een nieuwe Telefooncentrale?


RVS Consultancy

Uw partner in Telecom en Netwerken

De wereld van tele- en datacommunicatie verandert continu.

De oprichters van RVS Consultancy hebben meer dan 50 jaar ervaring en hebben al veel verandering bij klanten begeleid en zijn prima op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Beiden werkten voor gebruikers, voor Telecom Leveranciers en voor Operators. Op deze wijze hebben zij ervaring aan alle kanten van de tafel en kunnen u derhalve goed ter zijde staan.

Hebt u problemen met de dekking voor GSM, UMTS of LTE dan bent u bij RVS Consultancy aan het juiste adres. Wij kunnen op professionele wijze metingen uitvoeren en op basis hiervan een analyse maken van de problemen en aanbevelingen voor verbeteringen. Zie Voorbeelden Walktesten.

Bent u toe aan een nieuwe Telefooncentrale? RVS Consultancy heeft hiervoor een uitstekende en economische oplossing. Bij onze oplossing betaalt u u niet een software licentie voor toestellen of functies. Na installatie zijn alle functies ter beschikking. Onze oplossing ondersteunt onder andere Electronische Telefonistes, Wachtrijen, Telefonisch vergaderen en nog veel meer. Bel ons voor een afspraak.